Jyllingespejderne –

Jyllingespejderne –

de grønne spejdere i Jyllinge.

Trop (6. – 8.klasse)

Leder

Lasse Guldborg Staal

lasse@jyllingespejderne.dk
+45 26803210

Mødeaften

Onsdag kl. 18.00 – 20:0

Årgang

6. – 8. klasse

I troppen bliver udfordringerne hele tiden større. Målet er at gøre de unge til vidende selvstændige mennesker, med en mening om den verden der omgiver os alle.

Vi hygger og samarbejder, samtidig med at vi hele tiden udfordres. Troppen har selv meget stor indflydelse på de aktiviteter vi laver. Alt fra holdbar pionering, førstehjælpskurser, over primitiv madlavning og GPS løb kan udfordre en tropsspejder. Endvidere laver troppen nogle ”hverdags-overnatninger” i spejderhytten. Her er man selv ansvarlig for at komme i skole til tiden, hjælpe andre med lektierne, og sørge for at spisetiderne holdes.

Vi klatrer også en del på vores klatretårn, og bliver uddannede til at sikre andre klatrere. Som 15-årig kan man tage sikringskurset  ”Kursus 1”, som er anerkendt at Dansk Klatreforbund

Som tropsspejder har man fået en del spejderfærdigheder med sig fra de tidligere år, pionering vil ske på et noget størrer nivau som også sikkerheds mæssigt kræver en sundere fornuft, men det som skiller troppen fra at være yngre spejdere er, her bliver man ikke blot bedre til spejderfærdigheder men man bliver også lært i at træffe beslutninger selv. Det betyder dog ikke at man ikke kan starte i tropsalderen, uden at have været spejder tidligere; vi har altid plads til flere tropsspejdere der ønsker eventyr, friluftsliv og sjove udfordringer!

I troppen bliver spejderne opfordret til at tage mere ansvar, og man får god erfaring med leder- og koordineringsarbejde.

Kom ned og hils på, hvis du er interesseret i at finde ud af om det er noget for dig!