Jyllingespejderne –

Jyllingespejderne –

de grønne spejdere i Jyllinge.

Juletræssalg

Der er nu 3 måneder til juleaften. For de fleste voksne er det de korteste måneder på året, der skal handles, laves mad og pyntes op – “sikken voldsom trængsel og alarm”, som den kendte sang lyder.
For de fleste børn er det en lang ventetid til den store dag med fest og gaver.

Som noget helt særligt, er det i år muligt at købe et juletræ af KFUM-spejderne i Jyllinge. Alle juletræer kommer fra Vester Toftegaard i Herringløse ejet af Birgitte og Martin, som siden 2008 har haft gården og dyrket bl.a. korn og lækre, økologiske nordgrans-juletræer.

Juletræerne koster 350,- stykket og vi sørger for at hente de flotteste juletræer på plantagen og køre dem til Jyllinge, hvor der vil være puttet net omkring, så det bare skal afhentes.

Ved at købe et juletræ fra KFUM-spejderne støttes vores aktiviteter for de børn og unge, som er tilknyttet gruppen. De seneste år har været fyldt med aktiviteter, fx Spejdernes Lejr i Hedeland, vores sommerferie på Nekselø og et par af vores unge mennesker tog den lange rejse til Sydkorea for at deltage i Word Scout Jamboree. Vi ønsker at kunne blive ved med at kunne tilbyde Jyllinges ungdom uforglemmelige oplevelser og give dem mulighed for at være en del af de venskaber der dannes på kryds og tværs af verdenen.

Juletræerne kan forudbestilles her