Jyllingespejderne

Jyllingespejderne

– de grønne spejdere i Jyllinge.

Trop (6. – 8.klasse)

Leder

Tropsleder: Simon Engquist, tlf +4561681879, simon.engquist@jyllingespejderne.dk

Mødeaften

Mødeaften : Onsdag fra 1830 til 2030.

Årgang

6. – 8. klasse

I troppen bliver udfordringerne hele tiden større. Målet er at gøre de unge til vidende selvstændige mennesker, med en mening om den verden der omgiver os alle.

Vi hygger sammen, og samarbejdet er i top. Troppen har selv meget stor indflydelse på de aktiviteter vi laver. Alt fra holdbar pionering, førstehjælpskurser, over primitiv madlavning og GPS løb kan udfordre en tropsspejder. Endvidere laver troppen nogle ”hverdags-overnatninger” i spejderhytten. Her er man selv ansvarlig for at komme i skole til tiden, hjælpe andre med lektierne, og sørge for at spisetiderne holdes.

Vi klatrer også en del på vores klatretårn, og bliver uddannede til at sikre andre klatrere. Som 15-årig kan man tage sikringskurset  ”Kursus 1”, som er anerkendt at Dansk Klatreforbund

Som Trop har man fået en del spejderfærdigheder med sig fra de tidligere år, pionering vil ske på et noget størrer nivau som også sikkerheds mæssigt kræver en sundere fornuft, men det som skiller troppen fra at være yngre spejdere er, her bliver man ikke blot bedre til spejderfærdigheder men man bliver også lært i at træffe beslutninger selv,

Som Trop sigtes blandt andet efter at man får mere fornuft og bliver god til at koordinere , her blandt andet vil troppen selv skulle beslutte hvordan trops årene skal udfolde sig.

Som Trop kan vi her i Jyllinge KFUM også udlærer klatre K1 kursus, som betyder man kan sikre en anden person som klatre på vores tårn.