Enhederne


  Aldersgruppe: 6-8 år Aldersgruppe: 8-10 år Aldersgruppe: 10-12 år Aldersgruppe: 12-15 år Aldersgruppe 15-18 år. Vi har desværre ingen seniortrop for tiden.

Aldersgruppe:18-?? år

 

Bæverdammen

Mødetider: Tirsdag fra 18.00 til 19.30

 

Hos bæverne lærer de små selvstændige individer noget om det vigtige i sammenhold og det nyttige i samarbejde. Gennem aktiviteter i kirken, naturen og samfundet lærer de at klare sig selv og at tage ansvar.

Aktiviteterne i bæverdammen kan variere inden for alt lige fra at smøre sin egen madpakke og færdes i trafikken til at fremstille en bålkappe eller måske en tømmerflåde/bæverdæmning? af mælkekartoner. Den lærerige leg er en stor del af møderne og her igennem styrkes det sociale sammenhold og glæden ved at lære.

Gennem aktiviteter som strandrensning, lodseddelsalg, Gundsø sommerfest og Spejder for en dag lærer bæverne, at de har evner såvel som ansvar.

Bæverne er selv på 2 ture årligt, og derudover er der gruppens faste ture (bl.a. oprykningsweekend og juleweekend) samt divisionens og Sct. Georgs-gildernes arrangementer. I Jyllinge har vi tradition for en årlig? Bæver-Barsk©, hvor bæverne bliver sat på hårde prøver hele weekenden igennem.

Bæverflokken er for tiden inddelt i fire blandede familier på hver ca. 6 bævere. Hver familie har en familiefører og en assistent. Disse to står for at holde orden på familien, afkrydsning ved møderne m.v.

 

Illegal mix of collations (latin1_swedish_ci,IMPLICIT) and (utf8_general_ci,COERCIBLE) for operation '='
Ledere: